Post by dombgycestonglong on Mar 8, 2022 2:24:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wish Simulator for Genshin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wish Simulator for Genshin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ iskustvo besplatno ▞▞▞
▞▞▞ Wish Simulator for Genshin 2022 version ▞▞▞
Samo smiješne stvari. Bilo je potrebno 115 povlačenja da se Itto ubaci u simulator. I trebalo je Exacty 115 povlačenja u Genshinu. Zatim sam resetirao simulator, bilo mi je potrebno 11 poteza da bih dobio Itto. Na mom drugom računu trebalo je točno 11 povlačenja. Kakva je ovo magija😂
Lameeeee
vv
Uz ovu aplikaciju mogu vidjeti kakav je osjećaj biti kit... Dizajn je dobro napravljen i novi banneri se dodaju čim se objave njihovi detalji. Iznos prilagođene želje je samo na vrhu svega. Stvarno dobro ako želite testirati svoju sreću bez trošenja novca. Oglasi su također rijetki što ga čini ugodnim za korištenje.
Pregled aplikacije se ponekad prikazuje i to je neugodno.
dopusti mi da se pretvaram da sam bogat i da zapravo imam primogeme
Je li ovo apss posao
Ova aplikacija je loša jer nije ni besplatna
Ne dosadno je
Izvrsna nevjerojatna aplikacija, ali jedan problem koji sam dao ovoj 4 zvjezdice je taj što sam dvaput izgubio na itto banneru, ne znam zašto sam ga trebao dobiti.
Dobro je. Ali potrebni su neki popravci. Bilo bi lijepo da se i animirana slika 10 želja prikazuje baš kao u stvarnoj igri. Također, dobio sam Lisu s ograničenog natpisa. Ograničeni banner ne bi trebao imati ovaj znak.
Sve je u redu, ovaj je izliječio moju želju za povlačenjem jer štedim za reprizu.Molimo dodajte bg glazbu, uskladite zvukove zvijezde kada se pojavi, znam da su neki isječci tamo snimljeni, ali molim vas snimite to sa tihom glazbom tako da možete staviti bg glazbu bez sirovih zvukova na isječke, također sistem sažaljenja (stavite hard pity i meko sažaljenje), znam da ne možete u potpunosti kopirati korisničko sučelje igre, ali molimo vas da ga nadogradite i stavite gumb tamo da možemo uživati, gumb za želju (molimo dodajte zvuk), dopustite nam da preskočimo
Wish Simulator for Genshin Strumenti jcpy
Aplikacija je izvrsna za simuliranje povlačenja. Čini se da je programer uzeo u obzir i mehaniku mekog sažaljenja, što je sjajno. Jedini prijedlog koji moram poboljšati ovu aplikaciju je uključiti sustav u kojem možete zabilježiti broj zviježđa koje već imate na liku kako biste mogli izračunati količinu zvjezdanog sjaja koju biste primili na svoj račun.
uštedjeti novac na genshinu
Aplikacija je dobra, ali još uvijek treba dosta poboljšanja
korisno je vidjeti koliko je novca i povlačenja potrebno da se dobije lik i oružje s 5 zvjezdica
Potpuno beskorisno
kako ovo radi- stvarno želim dionu..
možda bih dao 5 zvjezdica ako ovo ima zlatne iskre i ako izgleda realnije kao igra biću zadovoljan
Sjajna aplikacija, ali bolje je ako animacija izgleda stvarno kao genshin, a video želja nije 4k. generalno dobro
Hakirani i uklonjeni oglasi
Obožavam ovu igru, toliko je zabavna i zapravo me oraspoloži jer sam jako slomljen u genshinu, hvala vam što ste napravili ovu igru, nemam pritužbi hvala!
Nije loše, ali je stvarno loše. Oružje nema bijelu pozadinu pa se čini kao izrezana i zalijepljena slika oružja
AŽURIRATI SADA
dobro
ocjenjujem 2 zvjezdice ʕ•ﻌ•ʔ
Preporučujem deinstaliranje ove aplikacije, pogledajte potrebna dopuštenja na Playstoreu. Nekako kao :/
kako napraviti predstavu
Bilo je lijepo ali može li se igrica razvedriti kad se želi jer je bio mrak kad se željela dobra igra btw 💕
U redu, ova je aplikacija stvarno korisna za mnoge genshin igrače poput mene! Zašto? Pa... Možete isprobati svoju sreću i vidjeti kakav bi lik mogao dobiti!!! Ali kasnije bi moglo postati dosadno, ali općenito... To je vrlo korisna aplikacija za genshin igrače koji testiraju sreću!! I tu nisu potrebni primogemi! Možeš imati toliko likova.... A vidiš ukupne želje i koliko šansi je potrebno!!! Najbolja aplikacija ikad!!!
Točno bilježi bol želje bilo koje igre tipa gacha. Brojač novca je također prilično smiješan, 7/10.
zabavne kao vrag, jer se zapravo igraju u animacijama igara sa zvukovima. puno vam pomaže s vašim gacha impulsima. također nema reklama, blago tebi
Otpad
u početku mi je ova aplikacija bila pomalo čudna. Ali nakon što sam ga skinuo, bilo je nekako zabavno i tako sam zadovoljan kada vučemo bez brige o našim primogemama iako ne možemo igrati lik
Napokon sam uspio dobiti svoje omiljene znakove!!!to me čini super sretnim tysm za sjajnu uslugu i nastavite je ažurirati!!
Zašto ga ne mogu instalirati?
Tuning Club Online Karera jxr
Zabavno i pomaže kod moje ovisnosti o gacha
Znam da ovo nije stvarno, ali ponekad mi je dosadno, pokušavam ovo iskoristiti za zabavu xd
LIJEPO JE, JER ZADOVOLJAVA MOJU OVISNOST O GACHA-i I KORISTIM GA ZA VJEŽBANJE NA NADOLEĆEM ZHONGLI BANNERU
Tako dobro