Post by icicizasag on Mar 1, 2022 6:24:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ جملات بی نهایت را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight Arena – Ninja PvP 2022 version ▞▞▞
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Role Playing wuww
خود بازی بسیار جذاب است به علاوه گزینه های زیادی برای انتخاب وجود دارد.از آنلاین به آفلاین / و اگر این را می خوانید... توجه داشته باشید (برای بازی با ربات های آفلاین به اتصال وای فای نیاز دارید) نمی توانید بازی را بدون اتصال باز کنید "خوش بگذرانید "
بازی های عالی 🎮 من آن را دوست دارم اما مشکلی که دارم این است که زمان می برد تا بتوانم با بازیکنان رتبه بندی بازی کنم
یه سری ایرانی تو این بازی مثل مادر جنده ها بازی میکنن کیرم تو ناموس اونی که بلد نبست بازی کنه و ریده به این بازی کیرم تو کس خواهر مادر سازندشم.
این یک بازی عالی است من عاشق گرافیکی فوق العاده هستم و کارهای زیادی می توانید انجام دهید در کل این بازی عالی است
چرا هر وقت آپدیت جدید میاد بعد از آپدیت بازی دیگه بالا نمیاد... چرا ...؟ چرا؟ چرا. ؟ باید با گوگل پلی آپدیتش کنیم یا بازار یا گلکسی استور. ؟
من از طرفداران پر و پا قرص بازی هستم. فقط می خواستم بدانید که قدرت آسیب ناپذیری Hong joo'S 1) گاهی اوقات کار نمی کند، من با حمله بردی در هوا اصابت کردم. 2) زمانی که گاهی خیلی نزدیک به حریف می ایستد، حمله برد جرقه را از دست می دهد
بازی واقعا سرگرم کننده بسیار لذت بخش و آسان برای مبتدیان و بازیکنان بهتر امیدوارم شما بچه ها همان تجربه ای را داشته باشید که من دارم
بازی عالی، تنها چیزی که دوست دارم ببینم ناک اوت های آهسته مانند سایه 2 است
یعنی عالیه
من می خواهم از شما برای این بازی تشکر کنم. این فعالیت روزمره من است. با این حال، Shadow Fights 3 چیزهای زیادی دارد که ما در Shadow Fights Arena به آنها نیاز داریم. مواردی مانند تغییر اسلحه، لباس و ارتقاء آنها. همچنین یک گزینه VS one نیز باید وجود داشته باشد. برای لحظه، سلاح مورد علاقه من دروگر خون است و من دوست دارم آن را در این بازی داشته باشم.
بازی خوبی است اگر اتصال خوبی داشته باشید، اما بعد از این به روز رسانی، نمی توانید سطح قهرمان یا رتبه خود را ارتقا دهید، قبل از حالت 1v1 آسان تر بود و با 2000 که در حال حاضر به اندازه کافی سخت است، اما 10000 سکه برای 8 تا lvl 7 می رسید. برای بردن یک بازی و 144 چه چیزی و چه چیزی به ما میدهید، اگر بعد از مدتی افزودهای خیلی سخت و اصلاً سرگرم کننده نیست ببینید. با این حال مبارزه عالی است
چرا قفل جنگجوها برایه من باز نمیشه اصلا باز نمیشه اخه این بازی چقد باید مبارزه کنم تا یه مبارز قفلش باز شه درستش کنی توروخدا
من از بازی Shadow Fight 3 استفاده میکنم و فقط کار نمیکند، مدام میگوید اتصال سرویس نیست، اما من سرویس کامل را روی تلفنم دارم، سپس وقتی با پشتیبانی تماس گرفتم، مشکل را حل کردند، بنابراین تصمیم گرفتم بازی را حذف کنم، بنابراین این یکی را دیدم و گفت اجازه دهید این یکی را بازی کنم و دقیقاً همان کار را انجام داد، یعنی چه اتفاقی میافتد، اما بازی فوقالعادهای بود، اکنون بد است امیدوارم روزی بتوانند مشکل را حل کنند، اما من نمیبینم که این اتفاق بیفتد، این آخرین بار است که این اتفاق افتاده است. چند ماه
[Menu mod] v1.2.20 ... بازیها , ایفای نقش. توسعه دهنده: ... صعود به سطح بالا و باز کردن استعدادهای جالب نینجا.
سروراش خرابه پلیر نمیندازه وگرنه هم گرافیک خوب داره هم سرگم کندس
بازی ها - آی اپس اپ استور ایرانی
من کیرم تو این بازی که اپدیتش کرده بعد اپتدش شاش مال شد بازی
راس راسی کرم تو بازیتان
بازی سرگرم کننده مبارزات خوب اگرچه کمپینگ ها آزاردهنده هستند، آنها همیشه مسدود می شوند و فرار می کنند و فقط زمانی حمله می کنند که شما به سختی در برابر آنها بازی کنید، بسیار جالب خواهد بود اگر آنها می توانستند محدودیتی برای تعداد حملاتی که می توانید مانند سایر بازی های مبارزه ای مسدود کنید اضافه کنند. در جایی که هرچه تعداد حملات بیشتری را مسدود کنید، بلوک شما ضعیف تر می شود تا زمانی که در نهایت شکسته شود، شخصیت هایی وجود دارند که شانس کمی برای شکستن یک بلوک دارند، اما اگر از آنها استفاده نمی کنید و با کمپر می جنگید، موفق باشید، که همیشه در lvl های بالاتر اتفاق می افتد. .
Shadow Fight Arena – Ninja PvP RPG tmnf
عالی!!!!!!!!!!!!!
Shadow Fight Arena – Ninja PvP RPG qtvc
مکانیک بازی جامد است، گرافیک روان است. در کل بازی خوبیه تنها مشکل این است که گاهی اوقات شما نمی دانید که آیا با یک هوش مصنوعی مبارزه می کنید یا یک شخص واقعی، زیرا آنها نام هایی را به هوش مصنوعی می دهند که شبیه روشی است که مردم نام بازی خود را اختراع می کنند. Gr33kG0d، Urmomma، Ju5tin، شما عکس را دریافت می کنید. مثل این است که آنها آن را طوری طراحی کرده اند که شما را فریب دهند تا فکر کنید در مقابل افراد واقعی بازی می کنید در صورتی که بازیکنان آنلاین کافی در آستانه تاخیر قابل قبول وجود نداشته باشند. با این حال، سرگرم کننده است،
بازی خوبیه ولی حیف نت زیاد میبره
خیلی خوبه بازیش ویه هر سن و سالی عالی هست
من از 8 سالگی مشغول بازی در سریال Shadow Fight و Vector هستم و واقعا عاشق بازی های شما هستم. من نمیتوانم این بازی را متوقف کنم و احساس میکنم این پولی برای برنده شدن نیست. من مهارت های بسیار مناسبی دارم و بازیکنان خریداری شده اما کمتر ماهر را جذب می کنم. و یک پیام برای همه افرادی که مشکل پاسخ دکمه آهسته دارند، من هیچ مشکلی ندارم، فقط مشکل دستگاه است. من یک مشکل دارم و آن اتصال به شبکه است. داشتن وای فای 500 مگابیت در ثانیه بد است اما فقط به این دلیل که دشمن اینترنت کندی دارد صبر کنید.
Shadow Fight Arena 1.3.2 – بازی شادو فایت آرنا اندروید. 4.6. برترین بازی های اندروید. دانلود بازی اندروید · دانلود بازی
از من اصلا دیگه تو بازی نمیره صفحه سیاه میشه کلا بازی باز نمیشه برام
دانلود بازی shadow fight arena اندروید 2021 - شادو فایت ارنا
Superestrela da Ginástica RPG tbb
بازی عالیه ولی چرا بعد از یک دور بازی کردن دیگه نمیتونی بازی کنی
چرا نمیشه به دوستانمون وصل شیم بخش انلاینشم همین بات میاره
Night: Cyberpunk-Idle RPG.
چرا نمیاره برا من
یک بازی خوب با گرافیک عالی، با این حال فاقد خط داستانی است و اگر ارتقاء، سنگهای قیمتی و غیره را خریداری نکنید، بازی دشوار میشود... بعد از آخرین آپدیت Samsung One UI 3، هیچ چیز کار نمیکند، برنامه در طول هر بازی ثابت میشود و امتیاز از دست میدهم، اجازه نمی دهد برای ارسال بازخورد در مورد همان بیش از حد!!
برترین 50 بازی مشابه به Alien Zone Plus - APK-DL
با خسته نباشید . یعنی یه بازی دادینا. یبار دانلود میشه، یبار بروزرسانی میشه، یبار باید واستی تو خود برنامه دانلود بزنه اونم بیشتر از صددرصد. کشتین مارو
برای پیدا کردن حریف خیلی زمان میبره
من یک سال گذشته بازی می کردم. هوش مصنوعی فقط 5 XP می دهد. بازی کردن دیگر سرگرم کننده نیست، بلکه یک بوفه همه چیز است که می توانید آسیاب کنید، بنابراین لطفاً سیستم XP را تعمیر کنید، این بازی را برای بازی آسان تر کنید و وزن آن را کمتر کنید. لطفا؟
League of Stickman 2020- Ninja Arena PVP(Dreamsky) APK
این بازی خوبی است اما نه اکنون پس از به روز رسانی هیچ چیز بهتر نشده است اما بدتر شده است. قبل از به روز رسانی هزینه ارتقا کمتر بود اما اکنون این هزینه بالا است. همچنین سینه ها هیچ فایده ای ندارند و به دست آوردن شخصیت سخت تر است Nekki بازی را بسیار سخت تر می کند. اغلب زمانی که با بازیکنی با رتبه پایین تر مبارزه می کنیم و او شکست می خورد، 60 تروفی را از دست می دهیم و اگر 2 تروفی را به دست آوریم، لطفاً گیم پلی بازی را آسان تر کنید نه سخت تر. لطفا این بررسی را نادیده نگیرید
من اخیراً به این بازی برگشتم و می خواهم در مورد سیستم تروفی نظر بدهم... من به جام های بیشتری در هر مسابقه رتبه بندی شده نیاز دارم. غیرممکن است که لیگ های بالاتر را بدون ساییدن بی وقفه دوباره بسازید. همچنین، احساس میکنم دستمزد برای بردن بازیکنان مزایای بیشتری دارد. آن را برطرف کنید و یک بازی عالی با مفهومی عالی خواهید داشت.
لطفاً در اینجا کمی به من توجه کنید. دلیل اینکه به 3 دلیل 5 ستاره ندادم. 1) هر ماه کاراکترهای جدید بیشتری را به به روز رسانی بیاورید و رویدادی را برای جمع آوری کارت های آنها برای ارتقا یا باز کردن آنها برگزار کنید. 2) از هر رویدادی، برنده شدن در یک مسابقه رتبه بندی شده، سکه های بیشتری بدهید یا سکه هایی را که می توانیم از بتل گذر دریافت کنیم، افزایش دهید. 3) یک لیست دوستان اضافه کنید تا بتوانیم هر کسی را بعد از مسابقه اضافه کنیم و زمانی که آنها در دسترس هستند می توانیم یک بازی دوستانه با آنها انجام دهیم که این همه تغییرات باعث بهتر شدن بازی می شود.
بابا اولش زدید مثلا ۳۰۰مگابایت، دان زدم رفتم توی بازی مرد شکم گنده پریده وسط تا الان ۳بار دانلود کردم دیتا بازی رزم آوران حریف تمرینی....فقط کم مونده پرونده های هاوانا رو توی این بازی دانلود کنیم ....آخه وقتی کل بازی۵گیگ هست خب از اول بگید
من واقعاً Shadow Fight 2. 3 را دوست داشتم کیفیت بصری بهتری داشت اما بازی خیلی بهبود نیافت. بازی اوکی مرزی
شدوارنا یا همون 4 تنوع هیچ تغییر مکان منظورمه شدو ۳ داستان زیبا داشت این معلوم نیست چی به چیه و همینطور بیشتر خطا میده برای انلاین من راضی نیستم به نظرم میاد ۳ خیلی بهتره
اگر بازی بخش افلاین هم داشت بهتر بود مثل نسخه دوم بازی