Post by icicizasag on Mar 1, 2022 6:18:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Football Strike: Online Soccer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Football Strike: Online Soccer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρισμα απεριόριστων χρημάτων ▞▞▞
▞▞▞ Football Strike: Online Soccer 2022 version ▞▞▞
Δεν μπορώ να πατήσω τπτ μέσα στο παιχνίδι έχει πρόβλημα με την αφη
Μόλις έπαιζα online, πάντα με αποσυνδέονταν ό,τι κι αν γίνει. Θα με συνέδεε ξανά κάθε άλλο παιχνίδι και δεν θα έδινε τα νομίσματά σας πίσω αφού με αποσύνδεε. Εννοώ ότι αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί να παιχτεί απολύτως.
Συνεχίζει να αποσυνδέεται και να σας μεταφέρει πίσω στην αρχική οθόνη και δεν λαμβάνετε πίσω τα νομίσματα που μόλις παίξατε, συμβαίνει συχνά και είναι ενοχλητικό ειδικά όταν παίζετε στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν ξέρω γιατί έχω φουλ σουτ και η μπάλα δεν πάει τόσο γρήγορα όσο σαρώνεις, μερικές φορές κάνει, μερικές φορές όχι, όταν παίζεις στον υπολογιστή, σε κάνουν να χάνεις επίτηδες, πριν σουτάρω, ο τερματοφύλακας ήδη βουτάει και ξέρει πού πυροβολώ. Γιατί μερικές φορές όταν σκοράρω, μου λέει ότι η μπάλα είναι άουτ
Galaxy Splitter Aksyon ugsr
Καλό παιχνίδι για να περνάς την ώρα σου!
hdha
Το παιχνίδι σάς λέει "συγγνώμη, δεν υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο αυτήν τη στιγμή", όταν προσπαθείτε να συγκεντρώσετε τις δωρεάν ανταμοιβές σας. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές την ημέρα. Η απάντηση σε αυτήν την ανάρτηση λέει ότι μπορείτε να δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες.
Καλό αλλά δεν μπορώ να το παίξω θα με στείλω πίσω στην αρχική μου σελίδα
Το. Πιο. Χειρότερο παιχνίδι
Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ διασκεδαστική. Λατρεύω τις αναβαθμίσεις. Είναι λίγο απογοητευτικό να παίζεις μερικές από τις προκλήσεις εναντίον ενός αντιπάλου, ειδικά όταν εσύ και εκείνος στοχεύετε στον ίδιο στόχο και η μπάλα τους μπλοκάρει τον δικό σας!
Διασκεδαστικό και εύκολο στην εκμάθηση. Απλό παιχνίδι τύπου γρήγορου παιχνιδιού καλό όταν δεν έχετε πολύ χρόνο.
Soccer Royale: Clash Football ΔΧΕ 1.8.10 Λήψη εφαρμογής ...
Πολύ καλό παιχνίδι φτιάξτε μια λειτουργία όπου μπορείτε να κερδίσετε χρήματα, ώστε οι αρχάριοι να μπορούν να αποκτήσουν ωραία πράγματα
όποιος αποχωρήσει από ένα παιχνίδι θα πρέπει να τιμωρηθεί με πρόστιμο και ο νικητής να κερδίσει τα 3 χρήματα, δεν είναι δίκαιο. χάνετε την εμπειρία σας εάν κάποιος φύγει νωρίς
γαμαί 🥵
Εύκολο παιχνίδι και μικρές διαφημίσεις
Αυτό το παιχνίδι με έχει ξεγελάσει με μετρητά και νομίσματα. Υποτίθεται ότι έπαιρνα 30 χιλιάδες νομίσματα για τη συνεισφορά της ομάδας μου, αλλά ποτέ δεν τα βραβεύτηκα. Επίσης, όταν κάνω περιστροφές για μετρητά, δεν μου έχει πιστώσει τα κέρδη μου. Και όταν διάλεξα ένα κιτ μυστηρίου, έπαιρναν τα μετρητά, αλλά δεν το πήρα ποτέ. Αυτό το παιχνίδι θα γίνει ένα εικονικό rip off!
καλό παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ανόητο την πρώτη φορά που έχασα έναν αγώνα, έπρεπε να παίξω εναντίον αυτού του ατόμου 12 φορές στη σειρά, όλα σε διαφορετικές λειτουργίες, μην κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής, είναι χάσιμο χρόνου και αποθήκευσης
SOCCER Kicks - Stars Strike & Football Kick Game - Android ...
Είμαι επίπεδο 13 και παίζω στη Ρωσία με έναν παίκτη στο επίπεδο 24
καλο καλη πιοτιτα παιχνιδιου αλλα λιγο εφκολο
Ειναι για τον πουτσο
Πολύ μεγάλα κολλήματα δεν έχει supporr να σε βοηθήσει .
Air Soccer Fever. Δωρεάν. The only online multiplayer soccer game on Windows Phone, with over 3 million downloads and 4+ star rating.
Τα χειριστήρια είναι χάλια. Η μπάλα είτε πηγαίνει πάνω από το τέρμα είτε στο έδαφος, πουθενά ενδιάμεσα. Απλώς παίζετε εναντίον ρομπότ του 90%. Πιστέψτε με, μην σπαταλάτε τον χρόνο σας στη Γη παίζοντας αυτό το παιχνίδι.
Football Strike: Online Soccer Sportovní xyu
Το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών
Είναι τέλειο το παιχνίδι ♥️♥️♥️♥️💜💜💚💙🤎🖤♥️
Football Strike: Online Soccer Olahraga wubb
Καλυτερη ακριβεια να εχει
Διασκεδαστικό παιχνίδι πολύ ανταγωνιστικό, αλλά συνεχίζει να παγώνει το τηλέφωνό μου κάθε 15 λεπτά στο παιχνίδι. Πολύ απογοητευτικό και με κάνει να θέλω να το διαγράψω. άλλο από ότι μέχρι στιγμής είναι διασκεδαστικό
Τα γραφικά πρέπει να βελτιωθούν διαφορετικά είναι ένα υπέροχο παιχνίδι
Χάνετε ως επί το πλείστον σε αυτά τα παιχνίδια, ακόμα κι αν αναβαθμίσετε την μπάλα και το στατιστικό σας, και ο παίκτης με χαμηλότερο επίπεδο θα σουτάρει την μπάλα πιο δυνατά από εσάς και θα μπλοκάρει όλη σας την μπάλα. Στο spin and win δεν θα λάβετε μέγιστη τιμή των 2000 νομισμάτων ή 20 μετρητών. Πραγματικά απάτη.
Πέταξα το τηλέφωνό μου μια φορά σε έναν τοίχο από τσιμεντένιο θεμέλιο και κονιορτοποιήθηκε από τη δύναμη. Δεν μπόρεσα να κερδίσω και στεναχωρήθηκα πολύ και απογοητεύτηκα 😂😂! Ειλικρινά είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά μερικές φορές πρέπει να θυμάστε ότι είναι απλώς ένα παιχνίδι. Πολύ ανταγωνιστικό και πολύ έντονο. Θα συνιστούσα τις τσάντες να ανοίγουν λίγο πιο γρήγορα. Καλή δουλειά. Αναμένουμε την επόμενη έκδοση.
Football Strike: Online Soccer Sport jkk
Το απόλυτο αστείο ενός παιχνιδιού και η απάτη μιας εταιρείας, σου κλέβει περιστασιακά 20 χιλιάδες μην αφήνοντας τους φύλακές σου να βουτήξουν μέχρι να φτάσει στο πίσω μέρος του φιλέ. Ο αγώνας σκοποβολής εξαρτάται από το ποιος αναπαράγεται στο καλύτερο σημείο. Τα ελεύθερα λακτίσματα σπάνε απίστευτα με καθυστέρηση και καθυστερημένες καταδύσεις. Ποτέ μην παίζετε στη λειτουργία 500k, καθώς είναι γεμάτη από χάκερ που δεν σας αφήνουν καν να πυροβολήσετε στο τέρμα, ουσιαστικά παγώνοντας τη μπάλα στον αέρα
Είναι διασκεδαστικό, αλλά στο τηλέφωνό μου δεν έχω αγώνα σκοποβολής, μπορείτε να το διορθώσετε, pls
Οχι τελειο
Δεν έχω χάσει ούτε μια φορά τα λεφτά μου είναι στα 9,160. Μπράβο ότι καλούτερο
Κολλάει εδώ και Χρόνια
Πολύ ωραίο παιχνίδι
Πολύ καλό!!!
Παίζω εδώ και 3 χρόνια, όλη μου η πρόοδος έχει φύγει, παρακαλώ βοηθήστε τους προγραμματιστές
Διασκεδαστικό ως επί το πλείστον. Δεν μου αρέσει το γεγονός ότι μπορείς να είσαι επίπεδο 14 ανεβαίνοντας έναν παίκτη που είναι στο επίπεδο 35, δεν είναι δίκαιο γιατί έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και θα κερδίζει κάθε φορά.
Είναι διασκεδαστικό όταν παίζεις άτομα κοντά στο επίπεδό σου, αλλά πρέπει συνεχώς να παίζω άτομα 20 έως 30+ επίπεδα υψηλότερα από εμένα (είμαι επίπεδο 24) που το κάνει άθλιο και χάνεις τόσα πολλά νομίσματα που κοπίασες τόσο σκληρά για να αποκτήσεις . Επίσης, η διεύθυνση ιστού υποστήριξής τους δεν είναι έγκυρη. Τελικά βρήκα τη διεύθυνση email τους εδώ στο Play Store. Τους έστειλα ένα email σχετικά με αυτό το πρόβλημα του άδικου αγώνα και περιμένω να ακούσω ξανά. Θα αναφέρω τα αποτελέσματα εδώ.
Sehr έντερο
Πολύ καλή προσπάθεια
τα γραφικά είναι καταπληκτικά για μια φορητή συσκευή και είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να παίζω ανά πάσα στιγμή το παίζω σχεδόν κάθε μέρα και ελπίζω να βαθμολογήσετε με 5 αστέρια όπως έκανα εγώ
Ενώ έπαιζα κανονικά τώρα δεν πιάνει η αφή μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι
Έκαναν μερικές από τις προκλήσεις του σταδιοδρομίας αδύνατο να νικηθούν. Αυτό όπου πρέπει να καμπυλώσετε την μπάλα γύρω από έναν τοίχο σε σχήμα ανθρώπου και να χτυπήσετε ένα μικρό τμήμα της οριζόντιας δοκού ακριβώς πίσω από τον τοίχο 10 φορές ενώ επιτρέπονται μόνο 3 άστοχα είναι πολύ δύσκολο. Δεν υπάρχει τρόπος να κουλουριάσεις την μπάλα πίσω από τον στόχο χωρίς να χτυπήσεις, καθώς βρίσκεσαι πολύ κοντά στον στόχο και ο παίκτης μπλοκάρει επίσης μέρος της οθόνης. Όταν προσπαθείς να κουλουριάσεις την μπάλα, απλώς σπάει την μπάλα στον ανθρώπινο τοίχο
υποσχεται δωρα που δεν τα δινει...ολο διαφημισεις
Μην το κατεβάσετε μια μαλακία πολυ χακ και συνέχεια χάνεις